Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

torsdag, juni 16, 2011

Medgivandeutredning!






När man skall adoptera måste man först gå en adoptionsutbildning och det var den vi gick i feb-mars. efter den är klar så ansöker man om en medgivandeutredning för att bli godkänd av Socialnämnden för att kunna adoptera.


Ansökan skickade vi in i maj, och igår fick vi ett första besked, utredningen kommet att påbörjas i augusti. Känns så där, trodde att det skulle gå snabbare, men å andra sidan så vet vi i alla fall att inget händer under sommaren.


Vi fick i alla fall ca 150 frågor som Familjerätten ville att vi skulle svara på, som en grund till vår livsberättelse. det krävs ju en veckas arbete för att få ihop den helt klart :-)


Jag har gått igenom gamla bilder på min dator när jag var var på barnhemmet första gången, jag skicka en före och efter bild på småbarnshuset på Lopselis, så ni kan se skillnaden, Kolla också in den rosa barnvagnen från 2006, nu är ju barnvagnarna betydligt modernare :-)


När jag var där 2006, så fanns det inga hissar i huset, tänk, alla barn stora och små fick bäras upp och ner för trapporna.

1 Comments:

Anonymous Fia said...

Behöver ni hjälp med att svara på frågorna? Jag hjälper gärna till. :-D

16 juni, 2011 11:22  

Skicka en kommentar

<< Home