Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

lördag, september 06, 2008

Matlådor!!


Efter snart ett år som husägare har vi konstaterat vad som är våra ekonomiska bovar. ström är en bov som vi nu har tagit tag i, en luftvärmepump är nu inköpt och väntar på installation, den kostar ca 20.000:- i inköp och våra grannar som har en likadan sparar ca 700:- i månaden (ja du hörde rätt) allså på 2 år så har vi tjänat in den kostnaden.

Att äta lunch ute är en annan pengabov, ca. 2500:- i månaden äter vi lunch ute för i månaden, om vi kunde få ner den till 1000:- så vore det ju kanon. Vi handlade idag för att göra matlådor att frysa in och ta med till jobbet för att vi inte skall kunna skylla på att vi glömde matlådan hemma. På jobbet finns en hel tom frys att fylla med korvstroganoff med makaroner eller Chili con Carne med ris.... skall laga mer mat imorgon, då blir det väl lika många portioner med spaghetti och köttfärssås.

Idag lyckades jag laga 21 matådor, det bör ju räcka ett tag :-)

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Eh, jag såg bilden med matlådorna och tänkte direkt att du skulle skriva om hur all djupfryst mat som ni ändå aldrig äter upp - är er pengaslukare!

Ha ha!

Sorry. Hoppas ni lyckas bra med matlådorna :-)

06 september, 2008 23:31  
Anonymous Anonym said...

Wow!

07 september, 2008 18:39  
Anonymous Anonym said...

Blev det 21 lådor med spaghetti och köttfärssås idag?

08 september, 2008 21:55  
Blogger Anders Backman said...

Hur har det gått med värmepumpen då?Men ni har väl inte haft så kallt än?Här uppe i norr har det varit -8 som kallast.Så mina pumpar har varit igång sedan början av okt.Så det är varmt och skönt inne. :-)

26 oktober, 2008 12:02  

Skicka en kommentar

<< Home