Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

lördag, april 19, 2008

Hemlängtan!

Det är nog inte första gången i mitt liv jag har haft hemlängtan, men det var länge sen sist, men innan vi åkte hem så hade jag faktiskt hemlängtan. 30 dagar i Spanien var för långt, några dagar mindre hade varit perfekt.

När man reser med 2 små barn är allting delprojekt., speciellt när man har mängder av bagage.

Del 1 är att packa ner allt bagage och faktiskt få ner allt i resväskorna, det fick inte vi utan fick köpa en ny resväska av storlek XXL.

Del 2 är att få in allt i hyrbilen och komma iväg mot flygplatsen, trots hungrig och skrikande lillebror och en icke fungerande AC.

Del 3 är att få ut allt bagage ur bilen, få in det på flygplatsen och sen lämna tillbaka hyrbilen utan att någon endaste liten väska kommer bort.

Del 4 är att cehcka in allt bagage utan att få betala övervikt, jag har en metod som jag kan berätta om.

Del 5 är att gå igenom säkerhetskontrollen med allt man INTE kunde skicka med i bagaget och 2 trötta barn som inte vill hjälpa till.

Del 6 Ombordstigning och flygning, funkade smärtfritt utan större problem med spring i benen på storebror och ont i öronen på lillebror.

Del 7 samla in allt bagage från bagagebanden och på specialbagage bandet.och inte att förglömma, att få upp allt på bagagevagnar och komma ut i ankomsthallen.

Del 8 In med ALLT i den förbeställda taxin för resa hem, alla är helt utmattade och somnar i bilen, alla utom jag som är för trött för att kunna slappna av.

Del 9 Hemkomst, låsa upp dörren efter en månads frånvaro, lätt att ta till tårar av lättnad efter en lång resa, speciellt när svärmor har varit där med pannkakor och sylt så att vi har något att äta när vi kommer hem..

så var 30 dagar över, vi lyckades ta hem 8 resväskor och en cykelkartong utan att förlora något.
Nu återstår bara många tvättar och upppackning av 98 kilo bagage.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Oj oj. Tur att pannkakorna fanns på plats!

20 april, 2008 10:26  
Blogger Frk Fleggman said...

Hu va jo bb ig t!

21 april, 2008 10:09  

Skicka en kommentar

<< Home