Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

lördag, september 01, 2007

Heldag!

Vilken toppendag det har varit idag, solen sken och det var en underbar start på september.

Vi har varit lite överallt men först på visningen av Brandstationen här i Firemountain.Det var himla intresseant. De hade byggt upp ett "rum" som de tände eld på, snacka om vilken rökutveckling på kort tid. Vi gick hem och satte upp brandvarnaren på en gång.. Den fungerar ju inte så bra när den ligger i köksskåpet utan batteri.

Senare på em var vi och tittade på en ny bil. Hittade en rolig bil, Skoda Roomster, som en liten lastbil, ganska hög men otroligt smart. Den är ny för i år så det brukar väl vara en del barnsjukdomar på sånna bilar, men den passade verkligen våra syften och krav på bil.

Nu ikväll åkte vi och tittade på ett nytt område i Segersäng som håller på att byggas. bara faluröda små miniherrgårdar med Smålandsstaket runt omkring... otroligt putt i nuttigt, men inget för mig... radhus r nog trots mina tvivel, min melodi.

det lustiga med Sgersäng är att det enda som finns där är en pendeltågsstation och inget mer, det är som om sånna bostadsområden börjar ploppa upp som svampar runt omkring Stockholm, men om man tänker 10 år framåt så ser det väl helt annorlunda ut. Just Haninge hållet är den mest expansiva området runt Stockholm just nu. Med den nya motorvägen och hamnen i Nynäshamn så kommer det att exploateras otroligt mycket de närmaste åren.. synd att man inte har några miljoner att köpa mark för, det skulle löna sig.

ha en trevlig lördagskväll!