Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

onsdag, januari 10, 2007

Dagens Ris!

Dagens Björkris går till Internetleverantören TDC som trots påstötningar inte har kunnat leverara ett modem till mitt beställda internet......på 3 veckor. Trots löften om att det inte var något problem och att allt skulle vara klart innan nyår.

Imorse fick jag ett mail där det stod så här!


Bästa kund,
Tack för visat intresse och din beställning av TDC Bredband. Tyvärr måste vi meddela att vi inte kan leverera TDC Bredband 2 till dig då vårt bredbandsnät är fullt i ditt område.
Vår målsättning är att öka vår kapacitet så fort den telestationen du är ansluten till byggs ut. Besök därför gärna vår hemsida då och då för att se när du kan få TDC Bredband samt för att ta del av andra nyheter.
TDC utvecklar kontinuerligt kvalitetstjänster till låga priser för privatkunder. Anledningen till att vi kan erbjuda låga priser är att du som kund använder vår hemsida för att beställa, förändra och skaffa dig information. Kika in på hemsidan då och då och håll dig uppdaterad om det senaste.

Vi hälsar dig välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.
Med vänlig hälsning
TDC Kundservice



Skulle inte tro att jag kommer tillbaka vid ett senare tillfälle... Morr...... Måste dricka en fet-stark espresso för att lugna ner mina Göteborgsnerver!!