Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

söndag, maj 14, 2006

En händelselös helg!

För att vara en händelselös helg så har det hänt en ganska mycket i alla fall..

Förutom det där vanliga som att rensa avloppet i badkaret och torka en snorig Duracellnäsa så har det hänt en del faktiskt!...

Maximalt oflyt dock...

Igår när vi skulle fira med en åktur med den nyreparerade bilen, så hände följande...

hela familjen står utanför den nyreparerade och dagen till ära nytvättade bilen....centrallåset fungerar inte....ok.. försöker få upp låset manuelt...(det behövs låsolja) hmmm... det fungerade efter ett tag.. Ingen ström i bilen... den är helt död.....puttar ut bilen från parkeringen.. puttar ner den för backen med förhoppning om att den skall gå att "hoppa" igång.. icke sa nicke!!

Det är då man önskar man hade 10 polare som var nykterister en lördag kväll.. hmmm.... den enda som vi kunde med att ringa hade ingen bil hemma.... dåligt flyt....!! Till slut får vi hjälp av Grannen som faktiskt är nykterist (lägger snabbt in hans nummer i mobilen för framtida problem hehe...)

Bilen får lite ny ström och vi puttrar iväg mot Dalarö för att köpa glass.... Duracellkaninen hoppar i baksätet G-L-A-S-S!!! Väl ute på Dalarö, är allting stäng....kiosken, macken, grillen, affären.. allt!!! ok... Gålögrillen har glass.... väl där... STÄNGT!!! På tillbakavägen kommer vi på att i Årsta Havsbad harde en liten krog som har öppet sent på lördagar.. det blir vår räddning... Kvällen har genast fått en mening igen.. och några extra kalorier.

Sen åkte vi på älgspaning..!!! Varje gång vi åker till vår "älgspaningsväg" (som jag inte tänker avslöja) tänker jag--Denna gången kan vi nog inte ha en sån tur som sist! Jomenvisst... totalt 6 älgar på mindre än 10 min..och en på riktigt nära håll..

Sverige är fantastiskt!!!

3 Comments:

Blogger Pia-Pralin said...

det är en hemlighet, bara för oss Haningebor!!! Det är säkert, det finns alltid älgar där att titta på i solnedgången..

15 maj, 2006 08:18  
Blogger zanza67 said...

berätta!...bor i göteborg o lovar att inte berätta...annars kan du skriva på sjörövarspråket...

15 maj, 2006 10:24  
Blogger Maria said...

Vad coolt med ett älgställe! Jag blir jätteglad om jag lyckas få syn på älgen i Slottsskogen...och den är ju inhägnad...

15 maj, 2006 22:37  

Skicka en kommentar

<< Home