Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

söndag, januari 01, 2006

Prickar!

Ni undrar naturligtvis varför jag har valt prickar som bakgrund i min blogg... lugn det är helt normal reaktion :-) (Jag drivar på er va!!! )

Jo nu kommer bekännelsen... jag älskar prickigt.. jag bara hoppas att det återigen kommer på modet... när det begav sig för så där 1991, slutade jag en folkhögskolekurs, och på avslutningsfotot hade jag på mig en vit utanpå skjorta med stora blåa prickar, och en midjekort blå kavaj med gigantiska axelvaddar, och en alldelels för kort blå kjol. och kan ni tänka er, på den tiden var jag blond!!! höhö... vad jag skrattar när jag ser det fotot..

Det jag vill säga är att jag gillar prickar.. men lugn!!! Jag har uteslutit det ur min kläd kollektion, men inte för evigt hoppas jag. Ångrar dock att jag slängde den prickiga skjortan för den gillade jag verkligen. Jag hade ett par prickiga skor också, men där gick det för lång på nått sätt... de åkte i soporna ganska snabbt!!

Bara en reflektion över att åren går ganska snabbt och snart är vi säkerligen tillbaka i den prickiga eran igen.

1 Comments:

Blogger Vild-hallon said...

Inget fel på prickigt! Jag hade en klänning ungefär vid samma tidpunkt, grön med vita prickar, den älskade jag. Också med enorma axelvaddar. Jag har den faktiskt kvar - av nostalgiska skäl.

Vilken underbar idé med damklubben och vilka roliga punkter på programmet, spa och käka praliner och så. Lycka till!

01 januari, 2006 18:21  

Skicka en kommentar

<< Home