Pia Pralin

Den goda annorlunda pralinen med ett syrligt yttre, smaskigt inre och god eftersmak

onsdag, januari 18, 2006

Kassörskor!

Tänk er vilken insyn kassörskerna har i våra liv. De se allt vi handlar och kan bedömma oss som nyttiga eller onyttiga människor beroende på vad som finns i våra kundvagnar..

Idag handlade jag kattmat, toapapper, Mrs. Chengs wokgrönsaker och 2 semlor. I vilken kategori hamnar jag i då!

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Äh, jag har extrajobbat mycket som kassörska när jag var yngre. Ditt inköp faller under kategorin "fyllnadsköp", de säger inte så mycket om personen OM de inte återkommande göra fyllnadsköp säg två gånger om dagen. Då börjar man ju undra litet.

Däremot kan man ibland se att folk ska t.ex. göra flädersaft eller baka pepparkakor. Vissa kunder lämnar över ett recept på köttgryta och liknande till kassörskan, eftersom de är så förtjusta i det som de planerar att tillaga, så att de bara måste få dela med sig.

18 januari, 2006 15:14  
Blogger Frk Fleggman said...

Tycker ditt inköp verkar tyda på ett högst normalt och sunt liv. Din katt äter mat, din mage sköter sig och du lagar god och näringsriktig mat. Ditt inköp av semlor visar också att du är en kvinna med smak för det goda i livet.

19 januari, 2006 10:12  
Blogger Elisabet. said...

Du hamnar i kategorien "ganska ovanliga kvinnor".
Den vanligaste sorten handlar så här: lättyoghurt, lättfil, Becel, fiberbröd, grönsaker,kli, vetegroddar, linser .., sen närmar dom sig kassabandet .., då kommer det sista: lösviktsgodis eller en chokladkaka.
Alltid!

22 januari, 2006 17:59  

Skicka en kommentar

<< Home